Med en omsetningssvikt på over 30 millioner kroner har covid-19 rammet Axess Logistics hardt.

Hovedgeskjeften til Axess Logistics er biltransport og billeveranser. Når verdens å stanser sin bilproduksjon, samtidig som nordmenn er meget forsiktige med å investere i nye biler, rammes bedriften hardt.

Det viser tallene fra kompensasjonsordningen for næringslivet.

Axess Logistics har fått tilskudd på 1.305.425 kroner for mars og 2.750.539 kroner i april, et samlet beløp på over fire millioner kroner. Tallene viser at Axess Logistics i mars og april hadde en samlet omsetning på 66.904.000. I tilsvarende periode i fjor var omsetningen 166.517.000 kroner. Omsetningssvikten har altså vært på over 100 millioner kroner over to måneder.

LES VIDERE GRATIS: Du må logge inn med navn og e-post for å lese denne artikkelen.
Håper du finner stoffet interessant.

Mvh,
Redaksjonen

Registrer deg